Over mij

Ik ben Saskia en ben de eigenaar van By Philon. Begin 2017 ben ik begonnen met het verkopen van haakgaren en haakbenodigdheden, omdat ik zoveel leuke, mooie en fijne garens zag die ik wel op internet kon kopen, maar niet kon voelen en zien. Hoe vaak heb ik niet een bolletje besteld welke achteraf toch net niet de juiste kleur was, frustratie! Dat moest anders.

Sinds november 2017 verkoop ik garen en benodigdheden vanuit de By Philon winkel in Berkel-Enschot. De juiste kleur en het juiste materiaal voor jouw project en geïnspireerd raken door de kleuren en het materiaal, zodat jij zonder frustraties aan de slag kan gaan. Dat is mijn doel! En iedereen laten haken, maar dat is lange termijn ;)

 

Ik woon met mijn man Mark en de kat Mickey in een rustige volksbuurt in Tilburg. Ik ben verslaafd aan haken, maar dat is wel te snappen toch? Mijn oma heeft mij lang geleden leren haken, mijn eerste "project" was een granny square. Omdat ik toen geen idee had wat ik met mijn nieuw geleerde skill moest doen, heb ik lang tijd niet gehaakt. Na het overlijden van mijn oma heb ik al haar restjes wol, haakboekjes en haaknaalden geërfd en heeft een vriendin mij weer op gang geholpen. Sinds 12 jaar haak ik regelmatig en heb ik heel wat patronen en technieken uitgeprobeerd. In 2018 heb ik het breien weer opgepakt en het lukt zowaar! Het is heerlijk om met draadjes bezig te zijn.

 

Foto: Frans Brinkman

 

Ik houd van kleur en bloemetjespatronen. Ik kijk graag een film in de bioscoop en een serie op Netflix. Ik vind het heerlijk om koffie te drinken in de stad, meestal met een lekker gebakje en soms met een haakwerkje. Ik lees graag boeken en strips.

Als ik mocht kiezen zou ik de hele dag haken of breien!